Over

FF voorstellen

Ik ben Gertrude Knauff, 49 jaar, vrouw van Henk, bonusmoeder, coach en energetisch therapeut. Mensen komen bij mij met verschillende vragen. Stress, onzekerheid, gevoeligheid, vol hoofd, angst, verdriet, niet weten wie je bent of gewoon niet lekker in je vel zitten. Ik geniet er enorm van om te zien dat mensen zelfbewuster worden, dat ze weer de regie over zichzelf krijgen en over hun leven. Het maakt niet uit of je nog jong bent of al ouder. Ik geloof erin dat het belangrijk is om niet alleen vanuit je hoofd te leven, maar om helemaal in je lijf te kunnen zakken en daar te voelen en te weten. Ik vind het zinvol om aandacht te geven aan emoties, ze te erkennen en beetje bij beetje los te laten wat niet meer past bij nu. Iets wat in onze huidige maatschappij weinig gebeurt.

Betrokken en liefdevolle coach

Geen hulpvraag is hetzelfde en geen mens is hetzelfde. Tijdens onze afspraken stem ik mij af op jou. Op jouw behoeftes, jouw verlangens, jouw kwaliteiten, jouw energie en wat bij jou werkt. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij en dat je onvoorwaardelijk jezelf kunt zijn. Zo komen we tot de kern, worden patronen zichtbaar en word jij je bewust. Want daar begint het, bij bewustwording. Vanuit die bewustwording kun jij de keuze maken dat je het anders gaat doen. Op jouw eigen manier die we samen vinden. Uiteindelijk kan je het helemaal zelf.

Nuchtere energetisch therapeut

Alles is energie. Een zin die voor mij niet meer valt te ontkennen. Jij bent energie, ik ben energie.  Maar ook bijvoorbeeld emoties, liefde, dieren, kleuren, de aarde en klanken zijn energie.
Iedereen kan zich voorstellen dat als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, je energie een andere frequentie heeft dan de frequentie van bijvoorbeeld geluk.
Door steeds meer in jouw eigen energie te zijn, kun je meer genieten, beter loslaten en heb je minder last van stress en piekeren. Ook word je er zelfbewuster door, waardoor je beter bij jezelf kunt blijven, patronen kunt doorbreken en doen wat goed voor je is.

FF het waarom

Mijn motivatie om in 2012 te starten met FF NODIG, komt vanuit ervaringen uit mijn eigen jeugd. Er was vanaf mijn middelbare schoolleeftijd veel boosheid, verdriet, onmacht, eenzaamheid en niet begrijpen. Pas op latere leeftijd ben ik hiermee aan de slag gegaan. Ik heb een mooie reis achter de rug met moeilijke en confronterende momenten. Maar ook een reis met hele leerzame, verhelderende inzichten. Een van de vele mooie dingen die het gebracht heeft, is dat ik nu ook voor anderen mag zijn, wat ik vroeger zelf zo hard nodig had. Alles wat ik gebruik tijdens afspraken en behandelingen, heb ik zelf doorvoeld en geleerd. En de reis van ontwikkelen, bewustwording en leren….. is nooit klaar. Ook niet voor mij. En gelukkig maar!

Gertrude Knauff

Werkwijze

We starten met een intake waarin we bespreken wat maakt dat jij er bent en waar je naar verlangt. Is er een klik, schat ik in hoeveel afspraken ik denk dat we nodig hebben. Het zijn gesprekken van een uur. Voor behandelingen plannen we 1½ uur.

Ben je jonger dan 16 jaar?

Dan heb je toestemming van je ouders nodig, maar je mag mij gerust bellen om te overleggen hoe je hier het beste over kan beginnen bij je ouders.

Kosten

Kennismakingsgesprek (15 min.) gratis (telefonisch)
Intake € 85,00 per uur
Coaching € 85,00 per uur
Behandeling € 85,00 per uur
Luisterkindafstemming € 75,-

Betaalwijze

Er wordt maandelijks achteraf gefactureerd. De factuur dient binnen 8 dagen na de factuurdatum betaald te worden.

Persoonsgebonden budget:

Indien er sprake is van een PGB (persoonsgebonden budget), kunnen de sessies daarin eventueel worden opgenomen. Hier is meer informatie over te vinden over PGB.

Verzekering en Belasting

U kunt van te voren informeren bij de verzekeraar, in sommige gevallen als het niet in het pakket wordt aangeboden, kunnen verzekeraars toch overgaan op vergoeding, mits hiertoe vooraf een verzoek is ingediend. Als een zorgverzekering niet, of niet alles vergoed, is er soms de mogelijkheid tot fiscale aftrek, de buitengewone ziektekosten. Als u hier meer over wilt weten kunt u contact opnemen met de Belastingdienst.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/06/logo_ffnodig.png

Volg FF NODIG via social media

Copyright by FF NODIG. All rights reserved. / Design & Hosting: Some Time / Fotografie SEES Communicatie

Copyright by FF NODIG. All rights reserved./ Design & hosting Some Time / Fotografie SEES Communicatie