Energetische behandeling

Sinds ruim 4 jaar staat er een behandeltafel in de praktijk en wat een verrijking! Het geeft me de mogelijkheid om naar jou in je totaliteit te kijken. Dus zowel je mentale, emotionele, als lichamelijke en energetische gesteldheid. Immers, mentale of emotionele problemen kunnen invloed hebben op je lichaam. En omgekeerd kunnen lichamelijke klachten van invloed zijn op je emotionele en mentale gesteldheid.

Je kent het vast wel, als je je knie stoot grijp je automatisch met je hand de zere plek om te wrijven. Heb je hoofdpijn, dan is het fijn om je hand op je hoofd te leggen. Door de aanraking draag je warmte en energie over en dat verlicht de pijn. Wat je eigenlijk doet, is het zelfhelende vermogen van je lichaam stimuleren.

De behandelingen via mijn handen werken ook zo. En het mooie is, dat jij even helemaal niks hoeft, en ik jou, met gemak, een extra zetje geef richting jouw verlangen.

Soms heb je ff iemand nodig,
maar uiteindelijk kan je het helemaal zelf

Bars-behandeling

Heb jij veel stress en onrust? Ervaar jij een vol hoofd? Wil jouw hoofd maar niet uit en pieker je veel? Heel veel jongeren zeggen hier volmondig ja op. Hun schoolwerk kan er als het ware niet meer bij.
En ook veel volwassenen hebben een veel te druk leven en herkennen dit. Elke dag zijn er heel veel prikkels die we moeten verwerken met ons lijf en onze hersenen. De hele dag staat ons hoofd AAN.

Een Bars-behandeling brengt je in diepe ontspanning, waardoor je in staat bent om belemmerende overtuigingen, gedachtes en patronen los te laten. Zie het maar als het deleten van oude files op een harde schrijf. Na afloop kunt ervaren hoe het is om écht een rustig hoofd te hebben. Om ruimte te voelen en meer in verbinding met je lijf te ZIJN.

Verlang jij hiernaar? Neem vrijblijvend contact met mij op.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/10/bars.jpg
https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/10/iet-behandeling.jpg

IET-behandeling

Herken jij schaamte, kwaadheid, verdriet, stress en machteloosheid, angst, schuldgevoel, het gevoel hebben veel te moeten of juist niet te mogen, of je bedreigd en te weinig gesteund voelen? We noemen ze ook wel blokkades.

Iedereen heeft blokkades. Deze liggen opgeslagen in je cellen, in je organen en in je energieveld. Soms weten we waar het vandaan komt. En soms hebben we ergens al ons hele leven last van, zonder te weten waarom. Die laatste ken ik zelf.

Een hele krachtige behandelwijze is IET (Integrated Energy Therapy). Hierbij worden blokkades opgelost. Schaamte wordt vervangen door trots, kwaadheid door vergeving, verdriet door liefde, stress door gemak, angst door veiligheid, schudgevoel door onschuld, alle moeten door vrijheid, bedreiging door steun.

En het enige wat jij hoeft te doen, is heerlijk ontspannen onder een dekentje te liggen. Heel fijn als je iemand bent, die altijd al zó hard werkt om alles zo goed mogelijk te doen. Heel helpend als het allemaal met wat meer gemak mag.

Ik geef je graag dit extra zetje, wat ook heel mooi ingezet kan worden tijdens een coachtraject. Dit kan in de praktijk, maar de behandeling kan ook op afstand en blijf jij gewoon thuis.

Wil jij graag zo’n extra zetje? Neem vrijblijvend contact met mij op.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/06/logo_ffnodig.png

Volg FF NODIG via social media

Copyright by FF NODIG. All rights reserved. / Design & Hosting: Some Time / Fotografie SEES Communicatie

Copyright by FF NODIG. All rights reserved./ Design & hosting Some Time / Fotografie SEES Communicatie