Coaching

In mijn praktijk FF NODIG (Apeldoorn) coach ik jongeren en volwassenen bij het vinden van een eigen oplossing en begeleid ik ouders bij het doorbreken van patronen.

Ik hanteer daarbij een eigen aanpak, waarin jouw droom, jouw verlangen, het uitgangspunt is. Door te onderzoeken hoe jij hoopt dat het zal zijn als het beter gaat, door te kijken welke thema’s er spelen én door af te stemmen op jouw kwaliteiten en jouw energie, wordt het traject afgestemd op jou. Want geen hulpvraag is hetzelfde en geen mens is hetzelfde.

Ik graaf daarbij niet in het verleden, maar kijkt naar het heden en de door jou gewenste toekomst, naar jou. Samen (her)ontdekken we jouw sterke punten, kracht en kwaliteiten. Door deze centraal te zetten leer je (weer) te vertrouwen op jezelf. Daarnaast gaan we aan de slag met je denken en doen en kom je er zelf achter dat je deze kan beïnvloeden op een positieve manier. En als je dat eenmaal weet? Dan kan je het helemaal alleen.

Soms heb je ff iemand nodig,
maar uiteindelijk kan je het helemaal zelf

Jongeren

Heb jij het gevoel dat niemand je begrijpt? Heb je veel ruzie met je ouders en leraren? Of heb je last van faalangst, paniekaanvallen, ben je gespannen, of ben je heel erg bezig met wat anderen van jou denken? Pieker je veel, heb je een druk of vol hoofd? Leg jij de lat heel hoog voor jezelf, of heb je altijd al het idee dat je anders bent? Weet je niet hoe je met bepaalde problemen om moet gaan of voel je jezelf eenzaam, boos, of misschien wel lelijk?

Soms is het heel fijn om je hart te luchten en dat er iemand is die naar jou luistert en dat is helemaal niet gek. Soms heb je gewoon ff iemand nodig die even met je meeloopt en je een stukje op weg helpt. En ik kan je daarbij helpen. Niet door te graven in je verleden en door eindeloos over je problemen te praten, maar door te kijken waar je naar verlangt, naar hoe je graag zou willen dat het wordt. Op jouw manier, met jouw kwaliteiten.  Samen kijken we wat je eventueel nog mag leren om dichter bij jezelf te komen. Om wat liever voor jezelf te zijn. Om jezelf te kunnen zijn. En ik beloof je: uiteindelijk kan je het helemaal zelf!

Is je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/08/DSC_1319-640x427.jpg
https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/08/DSC_1048-640x427.jpg

Volwassenen

Soms loopt het in het leven even niet zo lekker en kan je wel een beetje hulp gebruiken. Het leven haalt je in, of je blijft stilstaan. Wil jij meer uit het leven halen en wil je de kracht in jezelf (weer) naar voren laten komen? Heb je last van stress, of hele sterke emoties als boosheid of irritatie? Zit iets ouds je nog steeds in de weg als je heel eerlijk bent? Sta jij altijd klaar voor een ander, maar vergeet je eigenlijk helemaal jezelf? Verlang je diep van binnen naar verandering en wil je helder krijgen welke stappen jij gaat nemen in je toekomst?

FF NODIG coacht volwassenen bij het vinden van een eigen oplossing. Dit start bij bewustwording van hoe je het nu doet. En vanuit die bewustwording, ga je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Samen vinden we wat past bij jou. Jouw manier om stapje voor stapje dichter te komen bij waar jij naar verlangt. Of het nu gaat om meer rust, plezier, gemak, liefde, energie, vertrouwen of zelfvertrouwen. Jij verdient het om beter in de vel te zitten. Om steeds meer je allermooiste zelf te zijn. Gun het jezelf, je wordt er een leuker mens van!

Voel je een JA? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ouders

Het ouderschap is soms een grote uitdaging. Het liefst breng je je kinderen liefdevol groot met alles wat je zelf geleerd én gemist hebt in het leven. Je wilt ze dat geven wat voor jou belangrijk was. Je wilt je kind beschermen tegen alles wat pijnlijk of oneerlijk is.
Maar soms schrik je van je eigen boosheid, je onzekerheid of misschien wel wantrouwen naar je kind. Of je schrikt juist van het gedrag van je kind. Er is stress, spanning of je beland weer in een strijd met je kind.

Dan heb je ff iemand nodig die samen met jou onderzoekt hoe je de negatieve patronen kunt doorbreken. Welke ervaringen uit je gezin van herkomst er misschien onbewust van invloed zijn op de dynamiek tussen jou en je kind. Welke, vaak kleine, behoeften van je kind je misschien onvoldoende ziet en voedt. Of iets wat jij nog niet ziet, maar jouw kinderen je wel spiegelen.

Verlang jij naar meer verbinding met je kind? Ik begeleid je graag in dit proces. Neem vrijblijvend contact met mij op.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/10/opstelling.jpg
https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/06/logo_ffnodig.png

Volg FF NODIG via social media

Copyright by FF NODIG. All rights reserved. / Design & Hosting: Some Time / Fotografie SEES Communicatie

Copyright by FF NODIG. All rights reserved./ Design & hosting Some Time / Fotografie SEES Communicatie