Agenda

VerwonderWeekend

Met trots, vol voorpret en vooral met een groot geluksgevoel kunnen wij jullie vertellen dat ons VerwonderWeekend is geboren en gereserveerd!

Wij zien ons al zitten, buiten, op een prachtige locatie, met een vuurkorfje aan, een theetje of een wijntje in onze handen en prachtige gesprekken. Heel mooie momenten, met prachtige mensen om ons heen. Een ondergaande zon, onze buiken lekker gevuld. Mooie momenten gaan we dat weekend beleven, waarbij we wellicht stilstaan bij wat er is. Zo waardevol om af en toe stil te staan. Te mijmeren, in het nu te zijn, te voelen hoe het echt met je gaat. Hoe moeilijk het is, om je hoofd eens even helemaal uit te zetten. Te luisteren naar je hart. Veiligheid en vertrouwen ontstaat in onze setting. Met welke intenties ben jij hier? Zou jij ook meer van je hoofd naar je hart willen gaan? Dat je minder angst ervaart om je heen, in mogelijkheden gaat denken, en dit weekend ook naar binnen keert en ontdekt wat er al in jou aanwezig is? Het zal als een warm bad voelen, wij met elkaar. Je zult rust ervaren, weer in contact komen met je lichaam, voelen wie je bent en wat je nodig hebt. Je passie zal weer boven komen drijven! Lees meer!

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2023/01/zonsondergang-hart-640x480.jpg
https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2022/02/Afbeelding1.jpg

VerwonderDag

Heb jij ook zin in een verwonderdag? Dat je samen met een groepje lekker in de natuur bent, een buitendag hebt? Een heerlijke verwendag, met aandacht voor jezelf. Een dag waarop je je verwondert over wat er van binnen bij jou speelt? Een wonderlijke dag, waarbij je op ontdekkingsreis gaat naar wat jou bezighoudt en wat voor mooi mens je bent? We gaan in een klein groepje heerlijk wandelen in de paleistuinen; gaan verschillende dingen doen. We starten de dag met een heerlijke kop koffie, kop thee en wat lekkers.  Vervolgens gaan we allerlei bijzondere dingen doen, waaronder een stukje opstellingen, een kijkje nemen in je ziel, genieten van wat de natuur ons te vertellen heeft! Je zult verwonderd zijn, geraakt zijn, meer verbonden met jezelf! Laat je maar verwonderen….en kom even los van gezin, werk, en de dingen die moeten. Deze verwonder-dag zal je oprecht verwonderen! Lees meer.

VerwonderTijd

“Ik leef mijn leven zoals ik dat wil!”

Vanuit ons hart is dat hoe wij het echt wel willen, het is wel onze intentie. Maar…doen we dat ook? Laten we ons ook niet opslokken door dagelijkse beslommeringen? Werk, huis, gezin, alles wat moet?

Het is een hele kunst, om in het nu te zijn, om eens even tijd vrij te maken voor je intenties. Nu de herfst is aangebroken, is het ook in de natuur tijd om naar binnen te keren. Want ja, volg je hart want dàt klopt. En hoe doe je dat dan?

Denk eens aan jezelf als kleuter; lekker doen waar je zin in hebt! Dat innerlijke meisje en innerlijke jongetje zit nog steeds in jou. Misschien is het wat ondergesneeuwd.

Het is nu echt weer tijd voor verwondering! Ja tijd voor VerwonderTijd. Verwen jezelf met onze VerwonderTijd! Lees meer!

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2022/02/Afbeelding2.jpg
https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2022/07/beeld-VerwonderHart-640x480.jpg

VerwonderHart

Wil jij een hart-verwarmende dag beleven? Een heerlijke buitendag ervaren, waarbij je patronen ontdekt die je hart hebben geraakt?
Laat je verwonderen over wat er al is; wat al in jou aanwezig is.
Soms ben je de weg naar je hart een beetje verloren. Sta je te vaak aan, heb je een vol hoofd. Sta je te weinig stil bij wat je hart je te vertellen heeft. Je hart weer open kunnen stellen is dan een hele uitdaging.
Deze hart-verwarmende dag zal een dag zijn waarbij je ontdekt hoe je je hart tot rust kan brengen, jij je hartpad weer terug kan vinden! Zonder dat je er hard voor hoeft te werken.
Waarbij je het deurtje naar je hart weer een beetje kan openen. Het is immers niet voor niets op slot gegaan. Miet warmte, liefde en compassie naar jezelf kijken. Dat is wat we gaan doen. En je zult verwonderd zijn.

Wil je meer contact maken met je verlangen? Durf jezelf aan te kijken in de spiegel! En wat je dan ontdekt….zal je heerlijk verwonderen! Lees meer.

Reiki 1

Wil jij meer balans in je leven? Ervaar jij graag minder stress en juist meer rust? Heb jij behoefte aan beter slapen en meer energie? Mogen onderdrukte emoties loskomen of wil je af van oude patronen? Wil jij meer verbinding met jezelf? Met je intuïtie? Of zoek je juist verlichting van pijn?

Met Reiki is persoonlijke groei écht met meer gemak bereikbaar!
Reiki is een combinatie van de Japanse woorden ‘rei’ wat ‘universeel’ betekent, en ‘ki’ wat ‘levensenergie’ betekent. Met handopleggingen breng je de energie in het lichaam in balans. Zo stimuleer je het zelfhelend vermogen. Iedereen kan het.

Hoe vaker je reiki beoefent, hoe sterker de energie wordt die je ontvangt en doorgeeft.
Je begint met Reiki 1. Hierbij leg je de basis en leer je heel goed voor jezelf zorgen. Zodra de energie bij jou weer stroomt, ga je ook anderen behandelen. De focus ligt hier op het fysieke niveau.
Tijdens deze dag krijg je 4 inwijdingen. Na elke inwijding zul je ervaren dat de energie krachtiger gaat stromen. Een #eenmalige investering waar je je leven lang plezier van hebt. En de mensen die jij wilt behandelen natuurlijk ook!

Maak van Reiki je levenswijze en Verwonder je!

Lees meer!

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2023/12/2019-05-20-20.11.57-2-640x480.jpg
https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2022/02/afbeelding-3.jpg

Verborgen verhalen

Verborgen verhalen is een driedaagse training voor professionals, werkend in de jeugdzorg, coaches, leerkrachten. We gaan met elkaar kijken naar storend gedrag van een kind of volwassene, maar op een systemische manier. Onze werkelijkheid heeft namelijk meerdere lagen. Er is sprake van bovenstroom en onderstroom, denk maar aan de welbekende ijsberg. Als je naar het systeem kijkt, kijk je naar het grote geheel. Welk gedrag je ook maar ziet, het is een uiting van een probleem. Komen bepaalde symptomen steeds terug, dan kan je op onderzoek gaan in de onderstroom. Systemisch werk gaat over het verhaal dat verteld wil worden. Het verhaal over mensen in de familie, over vader en moeder, over wat er was en wat er gemist is. Systemisch werk gaat over het zichtbaar maken van deze verhalen. Door naar boven te halen wat er zich in het onbewuste bevindt. Zodat alles en iedereen zijn eigen plekje krijgt, zodat de liefde weer kan stromen. Verbindingen weer hersteld kunnen worden. Het gedrag van kinderen kan je zien als een signaal dat er in het systeem verstrikkingen zijn. A.d.h.v. theorie, praktische oefeningen m.b.v. vloerankers en Playmobil gaan we kijken wat er zich in de onderlaag van zijn of haar systeem bevindt.

De trainers zijn Gertrude Knauff en Miriam van Broekhuizen.

Lees meer.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/06/logo_ffnodig.png

Volg FF NODIG via social media

Copyright by FF NODIG. All rights reserved. / Design & Hosting: Some Time / Fotografie SEES Communicatie

Copyright by FF NODIG. All rights reserved./ Design & hosting Some Time / Fotografie SEES Communicatie