Afstemming

We kennen allemaal wel periodes waarin we vastlopen, problemen ervaren en naar oplossingen zoeken. Je hebt vragen, maar geen antwoorden. Welk inzicht is er nodig? Wat mag er anders? Wat kan ik doen of juist beter laten? En luister je dan naar de antwoorden van je verstand, van je gevoel, van je omgeving?  Of luister je naar jouw pure zelf?

De antwoorden op de vragen die jij hebt, die heb jij namelijk al in je zitten. Daar op die diepere laag. Een laagje dieper dan de laag van  piekeren en analyseren. Tijdens een afstemmingen komen we daarbij. Bij jouw antwoorden, bij jouw oplossingen. Jij vertelt dus zelf hoe het anders en handiger kan.

Soms heb je ff iemand nodig,
maar uiteindelijk kan je het helemaal zelf

Hoe werkt het?

Jij bent energie, ik ben energie. Maar ook liefde en emoties zijn energie, de zon is energie, de aarde, de dieren, onze cellen, het water, alles…. Allen hebben een frequentie, een trilling. En door deze trilling staat alles met elkaar in verbinding.

Tijdens het maken van een afstemming, stem ik op afstand af op de energie van jou, als jij dit wilt. En wat ik dan doe is luisteren. Gewoon alleen maar luisteren. Jij vertelt en ik stel wat vragen. Het hele gesprek wat wij samen hebben, zet ik op papier. Jij krijgt dit in je mailbox, zodat je het heel vaak kan lezen en zelf aan de slag kan met de aangereikte inzichten en handvatten.

Weet dat alles wat aangeraakt en opgelost mag worden gebeurt. Wat overigens niet wil zeggen alles in de lijn van de verwachtingen ligt. Een afstemming kan confronterend en verrassend zijn. Heb jij 5 vragen, dan kan het antwoord op vraag 4 de sleutel zijn tot jouw andere vragen.

Voor wie?

Een afstemming is geschikte voor iedereen en elke leeftijd. Ook voor diegenen, die zich verbaal moeilijk of niet kunnen uiten. Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf, of voor je eigen kinderen jonger dan 10 jaar. Kinderen van 10 jaar of ouder dienen zelf de aanvraag te doen of toestemming te geven.

Aanvragen?

Wil jij een afstemming aanvragen? Stuur mij dan een mail met je naam, een foto waar jij alleen op staat, je geboortedatum, de samenstelling van je gezin, 1 of meerdere vragen die je hebt en het liefst ook enige achtergrondinformatie. Ik stuur jou dan een bevestiging met de datum waarop jij je afstemming uiterlijk kan verwachten. Normaal gesproken is dit met ca. 2 weken.

Weet je dat je een afstemming wil? Neem dan nu contact met mij op.

Twijfel je nog? Ik maak met liefde een gratis mini afstemming voor jou. Slechts een paar regels, niet diepgaand en dus zonder dat jij vragen kunt stellen. Zie het als een klein, heel persoonlijk kadootje.

https://ffnodig.nl/wp-content/uploads/2020/06/logo_ffnodig.png

Volg FF NODIG via social media

Copyright by FF NODIG. All rights reserved. / Design & Hosting: Some Time / Fotografie SEES Communicatie

Copyright by FF NODIG. All rights reserved./ Design & hosting Some Time / Fotografie SEES Communicatie