FF NODIG gaat verhuizen per 1 april!!

En nee, dat is echt geen grap. Samen met Monique Leerkes (één van de trainers van EFFECT), vestigen we ons in een pandje aan de Zwolseweg. Hier heb ik veel meer coachruimte tot mijn beschikking en kunnen we gemakkelijker trainingen geven. Monique zit al langere tijd in dit pand, samen hebben we meer ruimte tot onze beschikking.

Hier het adres, zodat je dat in je administratie kunt aanpassen: Zwolseweg 290 a, 7315 GZ Apeldoorn. Het is het huisje achter het pand van Zorggarant. Letop: het postadres van FF NODIG blijft Anna Bijnsring 72, dus alleen het praktijkadres wijzigt.

 

9 mei 2016: Start Training Mission Possible

Werk jij zelf veel met jongeren of heb je puberende kinderen? Moet je soms gesprekken met hen voeren over lastige situaties? Het is mogelijk! Absoluut! Praten doen jongeren in de meeste gevallen niet vrijwillig. Hoe bereik je, dat ze tóch met je in gesprek gaan? Hoe bereik je dat ze gemotiveerd raken om samen te werken?

Deze vaak lastige stap én nog veel meer is te leren in de training Mission Possible. Deze training is voor professionals, maar ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Tijdens 3 bijeenkomsten van 6 uur krijg jij de tools om jongeren met problemen te begeleiden. Er zijn nog plaatsen vrij, dus wees er snel bij. Meer over deze training en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.